WenncoArt

startade 2004 och består av konstnären själv - Tomas - och Annelie som sköter uppdateringen av hemsidan och svarar på prisfrågor och andra funderingar via mail.

 

Jag heter Tomas Wenngren, född 1978, uppväxt och bor i Uppsala.

När jag var 13 hittade jag en ny hobby - airbrushen. 1997 började jag arbeta med beställningarna och sedan dess har det ökat successivt och nu jobbar jag heltid med motivlackering.

1995 gick jag en kurs hos Terje Aspmo i Karlstad och 2002 var det dags för nästa hos Dru Blair i Raleigh - North Carolina, USA.

Jag behärskar alla airbrushtekniker men föredrar dock frihandstekniken, detta innebär att jag inte använder mig av några mallar eller maskeringar.

Frihandstekninken gör att motivet ser mer levande och verklighetstroget ut. Min kombination av tekniker gör att jag kan måla det mesta på det mesta (se mer i Galleriet).

I augusti 2007 tog jag mig an ännu en konstform – jag gjorde min första tatuering, det är något jag länge funderat på och kände att nu var det dags. Det gick oförskämt bra som min ”mentor” uttryckte sig. 

Så nu fylls mina dagar av en blandad kompott med motivlackeringar och en uppsjö av tatueringar. Om ni är intresserade av vad jag hunnit göra på tiden som gått kan ni kika in i tatueringsgalleriet!

Kan nu även ta emot bilar och lastbilar för motivlackering !

Maila eller ring för mer information !

Innehar F-skattsedel


© WenncoArt 2010