PRIS

Skissning:

Många av våra kunder både inom tatueringen och motivlackeringen önskar en exakt skiss av sitt kommande motiv innan det är dags. Då detta tar väldigt lång tid behöver vi lägga på det på slutpriset, priset varierar dock en aning beroende på typ av motiv. I de fall där vi lägger tid på att söka bilder på nätet och göra förslag på tatueringar eller till motivlackeringen kommer också detta läggas på slutpriset. Skissningspriserna ligger mellan 100 - 500kr beroende på hur avancerade bilder det handlar om.

Tatueringarna:

Tatueringen är för oss som väljer att ta betalt per sittning relativt enkel att prissätta:                

  • För en mindre tatuering tar vi från 800kr på vardagar och 1000kr för helgtider

  • För en sittning som är upp till 3 timmar ligger priset på 1500kr på vardagar och 2000kr för helgtider              

(vill passa på att informera om att helgtider inte är något vi vanligtvis har utan detta är i mån av tid eller vid andra anordnade jippon)

Avbokning av tatuering:

I de fall man som kund behöver avboka en tatueringstid ber vi Er att avboka den direkt till oss, inte via bekanta och heller inte ge bort den till någon bekant. Då vi har långa väntetider så behöver vi avbokningstiderna till våra kunder som redan har en påbörjad tatuering.                                                Hör gärna av Er såfort ni vet att ni inte kommer kunna komma till Er bokade tid så vi kan planera om.

Vi förbehåller oss även rätten att begära förskottsbetalning när samma kund avbokat flera tider efter varandra.

Motivlackeringen:

Att sätta pris via mail är inte enkelt då det skiljer sig mycket beroende på valet av motiv, färger, skicket på det som ska lackeras och svårighetsgraden på motivet.

För att Vi via mail eller telefon ska kunna ge Dig ett pris som är så nära det slutgiltiga priset som möjligt behöver vi lite information om det som ska lackeras och dina tankar

Vi behöver veta:

  • Skicket på det som ska lackeras för att veta hur mycket underarbete som krävs dvs. mängd på repor, rost eller bulor, finns inlackerade klistermärken?

  • Vad är det för färg på det som ska lackeras och vad vill Ni att det ska bli för färg?

  • Motivet - vad har ni tänkt er? Finns referensbild får ni gärna skicka med den annars behövs en så noggrann beskrivning som möjligt

Vid lackering av datorer, dvd skärmar och andra elektroniska saker ber vi er att själva demontera dessa innan överlämnandet.

För offert maila oss på

info@wenncoart.com


© WenncoArt 2010