NYHETER

100513

Hej allesammans!

Alla ni som liksom vi uppskattar rock/hårdrock och en och annan gång har lyssnat på radiokanalen Bandit kanske har hört att de i samarbete med Telia tävlat ut en arbetsbil. Vem som helst fick via Bandits hemsida gå in och själva designa en Peugot Partner - man fick välja bland förbestämda alternativ - färg, stripes, motiv (hammare, penslar och dylikt), man kunde även välja att sänka den och sätta på en vinge. Och gissa vilka som fick förtroendet att lackera den . . . . . . . det fick ju VI! Jätte roligt. Vi fick det genom SCStyling i Uppsala, det är dem som ska sänka den och montera vinge mm. Håll utkik, bilder kommer när den är färdig :)

/Annelie

100328

Hallå!

Vi var för 2 veckor sedan och kollade in en XENOPRO™ Q-Switched nd:YAG laser som är det senaste inom laserborttagning av tatueringar. De har äntligen hittat en lasertyp som inte ger stora sår och ärr .                                                                                                               Vår tanke är att erbjuda detta främst för våra kunder som vill göra cover ups. Man kan självklart få mycket snyggare coverup om man mattar ned sin gamla tatuering först .                                                                                                                  Man kan med denna laser bleka ut tatueringar men man kan aldrig garantera total borttagning.

Enklast att få bort är svart, svårast att bleka är blått, grönt och gula toner. Sen hänger resultatet på hur gammal tatueringen är, vart på kroppen den sitter och hur den är gjord.  .                                                                                                               En behandling är ungefär 30 minuter lång och sker i vår tatueringsstudio. Väntetiden mellan behandlingarna är 6-8 veckor för att kroppen ska kunna ta hand om pigmenten ordentligt.  .                                                                                                                   För mer info eller frågor om just din tatuering kontakta oss gärna på mailen. 

/Annelie                                           

091115

Väldigt länge sen sist och det ber vi så hemskt mycket om ursäkt för. Vår dator började bete sig underligt efter ett glas Coka cola i tangentbordet vilket så småningom slutade med att den helt kraschade. Att sen få tummen ur och köpa en ny dator och installera om alla program vi behöver är inte helt enkelt, men nu är vi åter på banan och ska försöka lägga in den uppsjö av bilder på tatueringar och motivlackeringar som vi samlat på oss.                             Annat som kanske kan vara intressant är att tatueringsstudion nästan är helt klar. Det är lite småfix och att få igång värmesystemet som fattas men sen så . . . .  :) 

Många hälsningar från oss till Er

/Annelie

090504

Nu är det här....... Inlägget vi ALLA väntat på.                                    Lackboxen är KLAR och provkörd och resultatet på lacken blev riktigt bra :-)                                                                                                           Mellan alla jobb bär vi nu ut grejer i garaget och försöker få någon ordning på kaoset.                                                                                                     Så ni som väntat tålmodigt är nu VARMT VÄLKOMNA hit då vi med stolthet i rösten kan säga att vi numera kan ta emot hela bilar för lackering!!!                                                          

MYCKET VARMT  VÄLKOMNA

/Annelie .                                                                             

090422

FÄRDIGT!!! (nästan)

Och så var det dags. Allting är på plats för lackeringsdelen och kompressorer och ventilation osv. är provstartat och fungerar galant. Det är dock lite finjusteringar på luftflöden och annat små fix kvar men närmre klart än såhär kan det nog inte bli :) Ska "prov" lackas under veckan för att se att allt faktiskt fungerar i praktiken också och om det går bra så är det klart att flyttas in i och tas i bruk.

Håll utkik efter nästa meddelande - det som kommer välkomna alla er som tålmodigt väntat väldigt länge på detta färdigställande av lokalen och alla er nya som kanske haft turen att sluppit vänta så länge. Vi hoppas på att få göra det inlägget väldigt snart.

Ses här snart igen va?

/Annelie

090211

Hej igen!                                                                         

Alla ni som varit här i ett eller annat ärende eller åkt förbi har kanske sett vårt garage som står på tomten och är under uppbyggnad. Det har stått där ganska länge - så hur ligger det egentligen till med det där garaget???   

Jo nu kan vi glatt meddela att vi beräknar ha det klart under våren, det är dock lite kvar innan det är helt färdigt att tas i bruk.                                                                                     

Så till nästa fråga -  Vad ska det egentligen bli i den stora blå byggnaden??                                                                                                               På undervåningen kommer Tomas att ha ett  motivlackeringsrum, det blir en lackbox som är i storlek att kunna ta vanliga bilar & en slipdel till detta.                                                                                                           På övervåningen blir det tatueringsstudio, med som det ser ut nu 2 stationer, då vi har tänkt oss kunna hyra ut en stol så småningom!                                                                                                  Övervåningen beräknas dock inte att bli helt färdig under våren utan senare detta år.  Fram tills övervåningen blir klar tatuerar vi självklart vidare som tidigare :)                     

Hoppas vi ses!     

/Annelie                                                                                

080923

Välkomna hit!
Alla ni som är trogna hemsidesbesökare har säkert redan upptäckt att det börjar hända grejer med min sida, det är för att vi nu själva sköter den och uppdateringarna har vi som mål att sköta varje vecka från och med nu.

Ni har säkert också sett att jag fått en ny gren – tatueringen, läs under Wennco Art knappen så kan ni få lite mer info om detta, sen måste ni såklart kolla in i det nya tatueringsgalleriet.

Den här nyhetssidan är tänkt som en allmän informationsbank, vi kommer skriva ut om det händer något speciellt, det kommer hamna lite schyssta erbjudanden här och vi planerar för att i framtiden ha lite motivlackerings tävlingar osv.

Det är trevligt att Ni alla hittat hit och vi hoppas självklart att Ni gärna kommer tillbaka!

Sen vill vi skicka ett STORT tack till en toppen kille, Jonnie på Graphica som hjälpt och lärt oss att styra vår egen hemsida och gjort alla ändringar åt oss!

/Annelie


© Wennco Art 2010